Welcome to ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Free Shipping
  • on all orders over €50
0 items: €0.00

Het betalen van uw geliefde Chemical Guys producten, moet al net zo makkelijk gaan, als het verwerken ervan. Daarom kan je meerdere manieren van betalen kiezen. 
Weet wel, dat we enkel maar versturen van zodra we de volledige betaling van uw order correct ontvangen hbben. Lijkt me logisch hé.

De verschillende betaalmogelijkheden: 


Vooruitbetaling
Tegenwoordig is dit m.b.v. internetbankieren heel gemakkelijk. Inloggen bij de website van je bank en een betalingsoverschrijving doen. Onze bankdetails zijn als volgt;

DetaileD.be bvba
IBAN: BE96363144051205

Gelieve het ordernummer / factuurnummer te vermelden in het “omschrijving / tekst – gedeelte” van de betaling..


MultiSafePay
MultiSafePay.com is een vertrouwde online betalingsaanbieder. MultiSafePay biedt online direct-banking-to-banking betalingen zoals iDeal, Bancontact, SOFORT, en nog veel meer. Dit werkt extreem makkelijk en is gratis. MultiSafePay kan ook worden gebruikt bij de populaire creditcards. Voor online direct-banking-to-banking hebt u uw bankpas en uw e-lezer nodig. Nadat u uw bestelling bij ChemicalGuys.be heeft gestuurd, gaat u automatisch naar het MultiSafePay.com platform om de betaling te bevestigen. Wanneer u klaar bent gaat u automatisch terug naar ChemicalGuys.eu.


PayPal
PayPal is een wereldwijd zeer bekende online-betalings-provider die werkt met bijna elke credit-card of het saldo wat op je PayPal-rekening staat. Omdat een PayPal-rekening is gelinkt aan je bankrekening is het crediteren en debiteren hiervan heel gemakkelijk en veilig te gebruiken. Ook is PayPal zeer populair omdat ze een zgn. “kopersbescherming” aanbied. Kopersbescherming houdt in dat wanneer er iets niet in orde mocht gaan met je bestelling(en) je 100% je PayPal-betaling terug kunt claimen. Voor deze diensten vraagt PayPal een toeslag a 4%.