Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

JDM Squash Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator AIR23516

JDM Squash Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator AIR23516

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
OF

Snel Overzicht

 

JDM Squash Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator AIR23516

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

JDM Squash Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator (16 oz)

 

Waarom zou je dit product kopen?

  • De frisse, cleaner geur van JDM luchtverfrissers
  • Verfrist lucht en verwijderd onaangename geuren
  • Zorgt ervoor dat vieze geurtjes terugkomen
  • Ruikt heerlijk naar 'proper', ruikt naar zeep, citrus en snoep
  • Gebruik het in je auto, huis, camper, vrachtwachten, ...
  • Zo te gebruiken in handige sprayverpakking
  • Kan verdund worden, maar waarom zou je dat doen?
 

Hoe het werkt.

Chemical Guys JDM Squash Scent revitaliseert en verfrist elk bedompt auto-interieur met een verkwikkende geur. Fans van JDM-luchtverfrissers zullen gek zijn op Chemical Guys JDM Squash Scent! Squash luchtverfrisser ruikt niet als een kalebas, of een fruit voor decoratieve doeleinden tijdens de herfst- en wintermaanden, het combineert een volle frisse en schone zeepachtige geur met subtiele citrusnoten en een snoepje. Vermijd gemakkelijk de handige spuitbare formule in alle tapijten, zittingen, stoffering en vloermatten in en rond elke auto, vrachtwagen, camper of SUV. Wil je het overal ruiken? Mist Chemical Guys Squash rond het huis, kantoor, kleedkamer, man cave, en elke andere besloten ruimte die een verfrissende boost nodig heeft. Chemical Guys geuren zijn niet alleen luchtverfrissers; ze zijn ook geureliminators. Speciale enzymen zoeken en vernietigen geurveroorzakende elementen om vieze geurtjes bij hun bron te elimineren en te voorkomen. Gebruik JDM Squash Scent tijdens het spoelen met een wisselstroomsysteem om de AC-stank te vervangen door frisse frisse koele lucht. Kies Chemical Guys JDM Squash Scent Air Freshener & Odor Eliminator voor de frisse, schone geur van zijwaartse cruises in elke JDM-rit.

Chemical Guys JDM scent

Hoe ruikt het?

Chemical Guys JDM Squash Scent Air Freshener vangt de nostalgische geur van je eerste auto. Alle uren die besteed zijn aan het afstellen van de sportcoupé, hatchback of sedan, zodat hij zijwaarts kon rijden, werden de moeite waard gemaakt na het achterover breken van de achterkant op een gesloten baan onder professionele begeleiding. Al die terugwegritten en snelwegtrekkingen werden zoeter gemaakt met de authentieke JDM-luchtverfrissers op het dashboard. Maar nu kunt u nergens dat aangename frisse aroma nevelen zonder dubbelzijdig plakband met Chemical Guys JDM Squash Scent! Mist 2-3 spuitjes JDM Squash Scent in het voertuig om verouderde lucht te vervangen met schoon en fris plezier. Behandel elk type auto, vrachtwagen of SUV, ongeacht merk of land van herkomst, met de frisse JDM-geur van Chemical Guys Squash Scent.

Chemical Guys JDM scent

Natural Enzymatic Odor Eliminator

Chemical Guys ontwikkelde JDM Squash Scent Air Freshener met actieve geureliminators en neutralizers om ongewenste geuren snel bij de bron te bestrijden. JDM Squash Scent behaagt de zintuigen met de frisse geur van reinheid en frisse lucht. Squash is de originele JDM luchtverfrisser geur! Squash luchtverfrisser en geurafwijger is verrijkt met schone boventonen en levert een frisse geur die weken duurt, geen dagen. Eén spuitbus is alles wat u nodig heeft voor een volledig voertuig. Geniet van de weelderige geur van afgestemde driftmachines met Chemical Guys JDM Squash Scent Air Freshener & Odor Eliminator.

Chemical Guys JDM scent

Wie gebruikt geurverfrissers?

Chemical Guys Air Fresheners en Odor Eliminators worden gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, beheermaatschappijen, huiseigenaren, autodetailers, autodealers, schoonmaakbedrijven en huisreinigers wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, en het leveren van een echt frisse geur aan hun klanten is de reden waarom zij zich tot Chemical Guys Professional Products wenden.

Chemical Guys JDM scent

Waar kan je het gebruiken?

Huisdierbedden, auto's, boten, hotels, restaurants, garages, werkruimten, ziekenhuizen buiten, op tapijten en stoffering, en meer. Gebruik overal waar een frisse frisse geur nodig is. De mogelijke toepassingen zijn eindeloos.

Chemical Guys JDM scent

Hoe te gebruiken?

Onbeperkt huishoudelijk gebruik - dierenruimtes, sporttassen, toiletten, kattenbakken, badkamer, garage en meer! Het kan worden verdund volgens de gewenste behoeften, maar is niet noodzakelijk.

1. Mist product in gewenst gebied nevelig.
2. Geniet van deze frisse nieuwe geur.

Voorzichtig - vervaardigd voor professionals. Buiten het bereik van kinderen houden. Als eerste hulp vereist is tijdens het gebruik van dit product, raadpleeg dan het productlabel voor verdere instructies en neem onmiddellijk contact op met een arts.

 

Chemical Guys JDM scent
 
 

Aanvullende Informatie

Naam JDM Squash Scent Premium Air Freshener and Odor Eliminator AIR23516
Artikelnummer AIR23516

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.