Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

MANGOCELLO SCENT

MANGOCELLO SCENT

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
OF

Snel Overzicht

 

MANGOCELLO SCENT

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

Waarom dit product kopen?
Frisse geur.
Mango – Lemon.
Geïnspireerd op Italiaanse likeur.
Verwijdert nare geuren en voorkomt nieuwe nare geuren.
Kan gebruikt worden in de auto, thuis of op het werk.
Water gebaseerde geuren vlekken niet op tapijt en stof.

 

Opgelet! Label kan afwijken van afbeelding.

    

Hoe het functioneert
Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer brengt een frisse geur geïnspireerd op een oude Italiaanse likeur. Het citrus aroma herinnert aan een nacht aan de Italiaanse riviera. Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer verwijdert nare geuren en brengt deze nieuwe geur van mango en citrus. Deze unieke Italiaanse elimineert ongewenste geuren van huisdieren, eten en rook. Functioneerd perfect in auto’s, trucks, campers en thuis. Eenvoudig kofferruimtes, gymtassen en meer verfrissen. Geniet van de frisse geur van mango – citrus met Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer. Bella Italia!


Ruikt naar citrus
Mangocello Air Freshener & Odor Neutralizer is als citrus maar dan anders! Reguliere luchtverfrissers gebruiken goedkope grondstoffen. Of nog erger, ze zijn al verdwenen binnn een dag! Chemical Guys produceert luchtverfrissers en Italiaanseds met natuurlijke ingredienten en watergebaseerde toevoegingen en emulgeerstoffen. Het resultaat is het zoete  van de citrus en het rijke van de mango. 1 spray is genoeg om deze citrus geur te verdelen. Enzymen verwijderen geuren en helpen te beschermen tegen niuwe ongewenste geuren. Verfris de lucht met Chemical Guys Mangocello Air Freshener & Odor Eliminator. Ruikt zoet
MangoCello komt met rijke desserts. Denk aan gebak in warme chocolade met een mango likeur. Bij Chemical Guys maken we graag lol en proberen nieuwe smaken, gevoel en geuren en zo hebben we de MangoCello luchtverfrisser ontwikkeld. Geur is het sterkste zintuig. 1 spray MangoCello leidt je naar Italie voor een diner. Geniet van de betere dingen in het leven met Chemical Guys Mangocello Air Freshener & Odor Eliminator.


Verfris je airconditioning
Reinig ongewenste geuren met natuurlijke enzymatische Italiaanse in de MacngoCello luchtverfrisser.

 
Wie gebruikt luchtverfrissers?
Chemical Guys luchtverfrissers worden gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional producten richten.

Waar kan het gebruikt worden
Dierenmanden, boten, restaurants, garages, op het werk, ziekenhuizen, tapijt, bekleding en overal waar de lucht verfrist kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Meer over MangoCello Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator
Geuren hebben vele toepassingen, om ongewenste geuren te verwijderen of om opgemerkt te worden. Aromatherapie is effectief en verbeterd de gemoedstoestand. MangoCello is uniek, subtiel welke elke ruimte verbeterd met een zoete en frisse lucht.


Hoe te gebruiken:
Goed schudden.
MangoCello op tapijten en stof sprayen.
Om de airconditioning te reinigen, deze op de maximale stand recirculeren, sprayen in de inlaten onder het dashboard )vaak links en rechts).
Geniet van de frisse lucht.

Waarschuwing – gemaakt voor professionele Italiaanse. Buiten bereik van kinderen houden. Bij de eerste hulp altijd product – label lezen en een arts of apotheker contacten.

Specificaties  
Artikel Nummer AIR22616 
UPC  811339027619
Inhoud 16 ounces / 473ml
Geur MangoCello 
Top  Sprayer

Aanvullende Informatie

Naam MANGOCELLO SCENT
Artikelnummer AIR_226_16

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.