Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

LEATHER SCENT PREMIUM AIR FRESHENER & ODOR ELIMINATOR GALLON

LEATHER SCENT PREMIUM AIR FRESHENER & ODOR ELIMINATOR GALLON

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 69,95
OF

Snel Overzicht

 

LEATHER SCENT PREMIUM AIR FRESHENER & ODOR ELIMINATOR GALLON

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

Waarom dit product kopen?

- Op water gebaseerde geur 
- Geen vlekken op de bekleding
- Elimineert vieze geurtjes
- Geconcentreerd: kan worden verdund met maximaal 2 liter water
- Samengesteld om 5 keer langer dan andere geuren te blijven hangen 
- Subtiele Geur
  

Hoe het werkt
Natuurlijke enzymatische luchtverfrissers werken door het elimineren van geuren en het verminderen van nieuwe geuren. Dit is een krachtige nieuwe revolutionaire formule die enzymatisch werkt.

Natural Enzymatic Odor Elimination
De Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator is een geconcentreerde langdurige premium luchtverfrisser met natuurlijke enzymatische geur eliminatie eigenschappen om de geur weg te nemen en de terugkerende geur tegen te houden. Je kunt de geur verdunnen tot gewenste sterkte en zo de onwenselijke geuren langdurig buiten de deur te houden.

 

Waar ruikt het naar?
De ledergeur is samengesteld met unieke water gedragen geur die net als de echte geur van fris nieuw leer ruikt. Laat je auto ruiken als nieuw leer. De ledergeur Premium luchtverfrisser & Odor Eliminator is een geconcentreerde langdurige premium luchtverfrisser met natuurlijke enzymatische geur eliminatie eigenschappen om de geur weg te nemen. Je kunt de geur verdunnen tot gewenste sterkte en zo de onwenselijke geuren langdurig buiten de deur te houden.

Gebruik voor je AC systeem
De Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator kan gebruikt worden in combinatie met het doorspoelen van AC systeem van uw voertuig.

 

Wie gebruikt luchtverfrissers? 
De ledergeur Premium luchtverfrisser & Odor Eliminator wordt gebruikt door professionals, autofabrikanten, OEM's, hotels, horeca, management bedrijven, huiseigenaren, auto detailers, auto dealers en huishoudpersoneel wereldwijd. Professionals begrijpen het belang van de juiste geur in de beoogde omgeving, vandaar de bevoorrading van hun klanten met een echte nieuwe geur die blijft is de reden waarom ze zich tot Chemical Guys Professional Products richten.

Waar kan het gebruikt worden?
Autos, boten, hotels, restaurant, vloeren, stoelen, ac systemen en ga zo maar door. Alles wat je een ander geur wil geven kan gedaan worden met de Chemical Guys Airfreshners.

Meer over Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator
Geuren hebben veel meer doeleinden dan alleen het verdwijnen van onaangename geuren. Zo kan het invloed hebben op de denk manier van het andere geslacht. Ook kan het een verbetering zijn van lichaam en geest, doordat je een rustgevende geur om je heen hebt hangen. Leder zorgt voor een unieke, maar subtiele geur die de geur van elke omgeving verbetert door het verstrekken van de vertrouwde geur van nieuwe lederen.

Specifications  
Part Number AIR_102
UPC 816276010953
Size Gallon
Scent Leather
Top Black top

Aanvullende Informatie

Naam LEATHER SCENT PREMIUM AIR FRESHENER & ODOR ELIMINATOR GALLON
Artikelnummer AIR_102

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.