Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

LEATHER QUICK DETAILER

LEATHER QUICK DETAILER

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
OF

Snel Overzicht

 

LEATHER QUICK DETAILER

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

Waarom dit product kopen?
Perfect op nieuw leder.
Levert een matte finish.
Reinigt en onderhoud.
Verwijdert oxidatie, stof en vinger vlekken.
Droog.
Samengesteld met vitamine E en aloe om leder te herstellen.
UV bescherming.
Voorkomt verkleuring.
Perfect op leder en vinyl.
Functioneert op alle kleuren leder in de auto, thuis en meer.
Gemakkelijk toe te passen, functioneert overal en altijd.
    

Hoe het functioneert
Chemical Guys Leather Quick Detailer reinigt en onderhoud gemakkelijk. Deze spraybare Leder Detailer verwijdert reinigt lichaamsvetten en oxidatie voor een originele look op leder. Gemakkelijk lederen stoelen, deurbekleding, dashboards, stuurwielen en bekleding reinigen. Gemakkelijk sprayen en afnemen met een microfiber doek. Leder Detailer is gemaakt met vitamine E en aloe om leder te onderhouden. Deze veelzijdige formule functioneert op alle leder oppervlakken en laat geweldige resultaten zien. UV bescherming voorkomt verkleuring. Leder Detailer is perfect om leder snel te reinigen. Deze formule functioneert goed op leder, kunst leder en vinylLeder Detailer is droog en onderhoud de originele look. De gemakkelijk toe te passen Detailer laat leder er beter uit zien in minder tijd. Reinig en onderhoud lederen bekleding en accessoires met Chemical Guys Leather Quick Detailer.

De perfecte Leder Detailer
Chemical Guys Leather Quick Detailer reinigt en onderhoud lederen bekleding, stoelen en accessoires. Deze spraybare formule verwijdert oxidatie, stof, vingervlekken en andere vlekken van leder oppervlakken. leder Detailer is perfect op stoelen, deurbekleding, dashboards, stuurwielen en meer… De makkelijk toe te passen Leder Detailer is niet vettig, niet glad en niet glanzend. Makkelijk sprayen op leder oppervlakken en afnemen met een microfiber doek. Zo gemakkelijk is het! Leder Detailer reinigt en onderhoud lederLeder Detailer verwijdert vlekken op leder voordat deze beschadigen kunnen. Leder Detailer is makkelijk toe te passen om snel te verwerken. Houd een fles in je auto om overal te detailen. Reinig, herstel en bescherm leder met Chemical Guys Leather Quick Detailer.


Onderhoud en bescherm leder
Leder is als huid welke is gebruind, gedroogd en onderhouden als een autobekleding. Na tijd kan leder drogen, vlekken en verkleuren. Leder Detailer is gemaakt om veilig het originele uiterlijk te herstellen. Lichaamsvetten, vlekken en UV kunnen leder beschadigen. Leder Detailer verwijdert lichaamsvetten en vlekken welke leder verouderen kunnen. Reinigers verwijderen contaminaties en onderhouden het leder oppervlak. De spraybare Detailer lift verontreinigingen op van het oppervlak zonder de kleur te beschadigen. Vitamine E en aloe onderhouden leder en beschermen tegen verkleuring. Leder Detailer is makkelijk toe te passen bij een detailjob, na de was of waar en wanneer jij wilt.

Functioneert op alle leder
Leder is luxe en heeft functie in elk interieur. Leder is conditioneert als bekleding, dashboards, deurbekleding, stuurwielen en leer… Leder houd jaren tegen slijten als het juist wordt onderhouden. Reguliere reiniging en onderhoud is aanbevolen om het tip top te behouden. Verwijder verontreinigingen, vlekken en stof van leder met Chemical Guys Leather Quick Detailer. Gebruik leder Detailer overal en altijd. Het is snel, makkelijk en functioneert perfect als lederonderhoud. Deze formule werkt op alle leder oppervlakken en bekleding. Makkelijk sprayen en afnemen met een microfiber doek. Chemical Guys Leather Quick Detailer werkt op alle leder, kunst leder en vinyl. Gebruik leder Detailer op schoenen, tassen en meubelsLeder Detailer is perfect voor detailing. Snel en gemakkelijk leder onderhouden met Chemical Guys Leather Quick Detailer.

Hoe te gebruiken:
Schudden.
Chemical Guys Leather Quick Detailer sprayen.
Afnemen met een schone microfiber doek.

Specificaties   
Artikel Nummer SPI21616 
UPC  811339027442
Inhoud 16 ounces / 473ml
Top  Sprayer 
Geur Leder 
pH neutraal  Ja 
Vitamine E  Ja 
Aloe  Ja

Aanvullende Informatie

Naam LEATHER QUICK DETAILER
Artikelnummer SPI_216_16

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.