Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

INSTAWAX

INSTAWAX

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
OF

Snel Overzicht

 

 INSTAWAX

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

Details

Waarom dit product kopen?
100% Braziliaanse carnauba wax,
Spraybaar.
eenvoudig te gebruiken.
Perfect op lak, glasmetaalvelgen en meer.
Snel en vrij van stof.
UV bescherming.
Verbeterd de “natte glans”.
Voorkomt watervlekken en contaminaties.

 

Hoe het functioneert
InstaWax is de snelste methode om elke auto te waxenglanzen en beschermen. Reguliere waxen verlangen veel tijd om perfecte resultaten te laten zien. InstaWax sprayed in enkele seconden om te glanzen en beschermen op elke kleur tegen verontreinigingen, vogelpoep, watervlekken en meer! Natuurlijke carnaubawax en sprayverzegeling glanzen en beschermen lak, metaal en glas. InstaWax is ontwikkeld met UV bescherming om je auto te beschermen tegen invloeden van de zon. Eenvoudig Instawax aanbrengen aan het oppervlak, laten drogen tot een nevel, dan afnemen met een microfiber doek. Gebruik InstaWax op schone oppervlakken, nat of droog. Wax, glans en bescherm je auto in seconden met Chemical Guys InstaWax.Spraybare glans en bescherming
InstaWax Liquid carnauba Shine and Protection Spray is perfect om je auto, motor of camper er perfect uit te laten zien met goede bescherming tegen de elementen. InstaWax verandert de manier waarop je je auto waxed. Reguliere pasta waxen en cremewaxen vragen veel tijd. InstaWax sprayed in enkele seconden om te glanzen en beschermen tegen verontreinigingen, contaminaties en watervlekken. Eenvoudig InstaWax sprayen op de lak, metaal en glas, laten drogen tot een nevel ontstaat, dan afnemen met een schone microfiber doek. De auto is nu verzegelt met een glans die voor maanden beschermd.


carnauba - verzegeling
Enthousiasten houden van carnauba wax vanwege de warme en natte glans op elke kleur. Alleen al 1 laag carnauba wax verbeterd de glans. InstaWax is ontwikkeld met natuurlijke carnauba wax voor de natte glans en synthetische verzegelings – technologie voor de langtijd – bescherming. InstaWax levert een beschermende laag welke contaminatiesverontreinigingen en water afstoot en er daarbij perfect uit ziet.


Tijdbesparende technologie
Spraywax – technologie maakt detailing sneller. Reguliere waxen vragen tijd om juist toegepast te worden. InstaWax maakt het waxen sneller en makkelijker. Spraywax – technologie laat het product sprayen op een microfiber doek of applicator, of direct op het oppervlak. InstaWax droogt in enkele minuten en levert hoogglans. Spraywax – technologie laat InstaWax hechten op de lak, metaal en velgen. Waxen vraagt minder tijd, daarom kun je meer genieten!Perfect op elke kleur
InstaWax levert bescherming op elke kleur. Zwart krijgt een warme donkere glans, blauw glanst als de lucht en silver metallic fonkelt in de zon. Carguys houden van InstaWax vanwege de makkelijke verwerking, veelzijdigheid en super resultaten. InstaWax is perfect om elke kleur te onderhouden en er goed uit te laten zien. De gemakkelijk toe te passen formule is vrij van stof en kan overal worden gebruikt. InstaWax droogt snel en laat zich gemakkelijk aanbrengen op de auto, truck, boot, motor of camper in enkele minuten. Verbeter de glans en bescherm elke kleur met Chemical Guys InstaWax.


UV bescherming
De zon is geen “vriend” van je auto. UV slijt lak en kunststoffen en veroorzaakt verkleuring en oxidatie. Juiste bescherming is belangrijk om de auto er goed uit te laten zien. Gebruik InstaWax met extra UV bescherming op de lak, kunststoffen en metalen. InstaWax gaat als laatste bescherming, te gebruiken na enkele carwashes om bijv, JetSeal of Butter Wet Wax te verlengen.
 


Hoe te gebruiken:
Goed schudden.
Dun sprayen, deel voor deel verwerken.
Het beste een microfiber doek of applicator gebruiken.
Laten drogen tot er een mist ontstaat.
Resten afnemen met microfiber doek.
Na het wassen gebruiken om lakverzegeling of wax te onderhouden.

Specificaties  
Artikel Nummer WAC20916 
UPC  811339027817
Maat 16 ounces / 473ml
Top  Sprayer 
Geur Banaan
UV bescherming Ja
Vorm Vloeibaar 
Carnauba wax  Ja 
Lakverzegeling Ja
Hand applicatie Ja 
Machine applicatie  Ja 
Veilig op blanke lak Ja 
Veilig op lichte kleuren  Ja 
Veilig op donkere kleuren  Ja


Aanvullende Informatie

Naam INSTAWAX
Artikelnummer WAC_209_16

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.