Welcome to ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Free Shipping
  • on all orders over €50
0 items: €0.00

FAQ

Verzending / levering

De levering vindt alleen plaats in België en Luxemburg. De levertijd bedraagt in de regel 2 tot 3 werkdagen. Voor eventuele afwijkende levertijden verwijzen we naar de betreffende productgroepen. Indien het product niet volgens opgave leverbaar zullen wij u omgaand informeren. Het staat u vrij om op het product te wachten of om uw bestelling te storneren. Bij stornering kunnen gemaakte kosten voor het verwerken van uw bestelling in rekening worden gebracht. Verzending via de pakketdienst van Bpost is in 98% van de leveringen binnen 24 uur geleverd binnen Belgie en bezorgt ook op Zaterdag. Ook biedt Bpost de mogelijkheid om e.e.a. binnen 2 weken na verzending af te halen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt, indien u onverhoopt niet op het leveringsadres aanwezig kunt zijn. Verzending van MINI-verpakkingen kan via de reguliere post worden verzorgd.

Betaalmethodes

De betaling geschiedt volgens uw voorkeur onder rembours, op rekening, vooruit, of per creditcard (via PayPal).Bij PayPal betalingen word er 4% toeslag gerekend over het totaalbedrag. Bij uw keuze van betaalmethode benoemen wij onze bankgegevens in de opdrachtbevestging en versturen uw bestelling, na ontvangst of acceptatie van uw betaling.

Retourneren & Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen zonder opgave van redenen schriftelijk herroepen per brief, fax of e-mail. Deze tijd begint op het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen. Klachten over onvolledige of beschadigde zendingen dienen zo snel mogelijk, maar moéten binnen de week na afhaling aan ons gemeld worden. Na deze week kunnen wij helaas niets meer voor u betekenen.

De herroepingsmogelijkheid kunt u sturen aan;

Chemical Guys.be

Correspondentieadres:

Begijnendijksesteenweg 62
2230 Ramsel
Belgie

E: info@chemicalguys.be

 

Details

In geval van een herroepingsmogelijkheid zijn de bestelde producten in, niet-doorverkochte, ongebruikte en ongeopende staat. Doorverkochte, gebruikte, geopende en bestellingen welke in een verslechterde toestand zijn geraakt dan op het moment dat deze zijn verstuurd worden niet geaccepteerd. Kosten van het retourneren van bestellingen geschiedt voor uw rekening. De waarde van een door ons ontvangen retour welke volgens de herroepingsmogelijkheid terecht zijn worden binnen 30 dagen na ons ontvangst op uw bankrekening betaald.

Bijzonderheden

Uw herroepingsmogelijkheid einidigt tussentijds wanneer u en Chemical Guys met uw uitdrukkelijke toestemming tussentijds een alternatieve oplossing zijn overeengekomen.

Bestellen
Indien u een bestelling wenst te plaatsen in onze webshop dient u zich aan te melden en te registreren. Uw persoonsgegevens zullen zoals in het hoofdstuk privacy beschreven, worden opgeslagen. Indien u een bestelling plaatst gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.
Betalingen, prijzen en aanbiedingen
Zie hiervoor onze algemene voorwaarden punt 9
Orderstatus
U kunt de status van uw order online volgen. Als u een account heeft aangemaakt kunt u via de site inloggen en de vorderingen van de bestelling volgen. tevens wordt er via email elke wijziging in de status doorgegeven
Account beheer
U kunt doormiddel van een account uw bestelling en zijn status volgen. U kunt zelf uw account aanpassen bij bv een verhuizing. Bij het aanmaken van een account krijgt u automatisch via ons systeem een inlogcode. Bewaar deze goed en geef deze niet aan derde. Mocht door welke omstandigheid ook uw inlogcodes worden ontvreemd dan dient u hiervan gelijk melding bij ons te maken.