Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

BLACK OPTICS MICROFIBER BLACK POLISHING PAD (5,5 INCH)

/

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details


Waarom dit product kopen?
 

- Deze pads elimineren bijna elke menselijke fout.
- Werken op elke kleur lak
- Functioneren op rotary- en dual-action polijstmachines.
- Werken het beste met polijstpasta’s en compounds
- Verwijderen hevige swirls, krassen en oxidatie
- Hook en loop backing
- Verkrijgbaar in 4,5", 5,5" en 6,5"

   

Over de Chemical Guys Black Optics Pads
Chemical Guys Black Optics Microfiber Polishing Pads zijn de perfecte methode om swirls en krassen uit je lak te halen en daarbij de helderheid en glans te herstellen. Geweldig voor beginners en professionals die perfecte resultaten willen met elke polijstmachine. Het grootste verschil tussen deze pads en een wool-systeem is dat deze pads echt bijna elke menselijke fout elimineren.

Chemical Guys ontwikkelde de Black Optics Microfiber Pads met de nieuweste foam en microfiber technologie welke een perfecte finish verzekeren. Dit unieke systeem gebruikt high tech microfiber, welke specifiek voor Chemical Guys is ontwikkeld, welke cutting heeft door swirls, krasjes en oxidatie heen en daarbij de glans op elke lak verbeterd. De Black Optics Microfiber Polishing Pads werken geweldig met een dual action en een rotary polijstmachine en maakt dit systeem daarmee perfect geschikt voor de enthousiaste en de professionele gebruiker. De Black Optics Microfiber Pads hebben een bi-angular design welke zorgt voor maximale oppervlakte-behandeling en daarbij ook gemakkelijk in kleinere vlakken is te gebruiken. Chemical Guys Black Optics Microfiber Polishing Pads maken lakherstel snel en gemakkelijk.
De Black Optics Microfiber Polishing Pads zijn ontwikkeld voor high performance detailing. We hebben deze pads ontworpen met de laatste constructive technologie. Een nieuw Quadro – Bonding – System creert de sterkste verbinding tussen de backing en de foam-kern. Dit systeem gebruikt een 4-staps lamineertechniek welke zorgt voor een lange(re) duurzaamheid.  De Black Optics Pads zijn geconstrueerd uit Euro-Tech foam voor een verbeterde warmte transfer door het oppervlak en voor maximal padcontact. 
De verbeterde warmte transfer laat de polijstpasta een comfortabele werktijd hebben en zorgt voor een hoge kwaliteits-finish. Het gespecialiseerde microfiber is extra dik met cut welke krasjes penetreert in verschillende laagjes. Het microfiber zorgt voor een juiste correctiekracht van de te gebruiken polijstpasta op het oppervlak. De Black Optics Microfiber Pads zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: een Orange Cutting Pad en een Black Polishing Pad. De Orange Cutting Pad is ontwikkeld voor het verwijderen van hevige swirls, krassen en verwaarloosde lakken voor een gerestaureerde finish. De Orange Cutting Pad is perfect voor gebruik met een zware cutting polish of compound zoals V32 of V34 om bijv het verwaarloosde lakwerk te herstellen. De Black Polishing Pad is ontwikkeld om de diepte en glans te herstellen door de finish te verfijnen met ultra fine microfiber. De Black Polishing Pad is perfect voor verwijdering van lichte swirls, hologrammen en marring in gebruik met polijstpasta’s zoals de V36 en V38. Het zachte foam zorgt voor een geweldige finesse bij het polijsten en geeft de mogelijkheid om alle hoeken en contouren van de carrosserie te behandelen. Dit 2-staps systeem zorgt ervoor dat je elke kleur lak kunt behandelen tot het hoogste precisieniveau voor perfecte resultaten.Meer over de Black Optics Pads
- Unieke microfiber constructie
- Bi-angular design voor maximaal oppervlak 
- Quadro-Bonding lamineersysteem 
- Euro-Tech foam constructie
- Creeert een hogere kwaliteits finish
- Hersteld diepte en glans
- Werkt geweldig op auto’s, trucks, motoren, boten, caravans en campers

Specificaties  
Artikel Number BUFX_303_5
UPC  
Maat 5.5 Inches
Kleur Oranje
Cutting Pad Ja
Polishing Pad No
Hook and Loop Backing Ja
Werkt met Rotary Polisher Ja
Werkt met Dual-Action (DA) Polisher Ja
Bedoelde gebruikers Professionals, Enthousiasten en Beginners
Materialen Euro-Tech foam, microfiber

Aanvullende Informatie

Naam BLACK OPTICS MICROFIBER BLACK POLISHING PAD (5,5 INCH)
Artikelnummer BUFX_303_5

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.