Welkom bij ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Gratis verzending
  • van orders boven de €50
0 items: € 0,00

ALL CLEAN+ CITRUS BASED ALL PURPOSE SUPER CLEANER GALLON

ALL CLEAN+ CITRUS BASED ALL PURPOSE SUPER CLEANER GALLON

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
OF

Snel Overzicht

 

ALL CLEAN+ CITRUS BASED ALL PURPOSE SUPER CLEANER GALLON

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer Views

Details

Waarom dit product kopen?
 

- Natuurlijke reinigingsformule
- Functioneert op exterieur en interieur oppervlaktes
- Verwijdert vuil en oxidatie
- Super Schuim - Actie
- Frisse citrusgeur
  

Hoe het werkt
All Clean+ is een citrus-gebaseerde natuurlijke reinigingsformule welke vuil, vlekken en oxidatie verwijderd van elke oppervlakte. All Clean+ is veilig te gebruiken op Exterieur en Interieur – oppervlaktes. All Clean+ is een allesreiniger die elke oppervlakte reinigt. De natuurlijke citrus-gebaseerde forumule verwijderd vuil, vlekken en oxidatie sneller dan je denkt. De professionele krachtige biologisch afbreekbare All Clean+ verijwderd vlekken en geurtjes met een reinigingskracht die detailers vereisen. De unieke formule gebruikt natuurlijke citrus-extracten om elke oppervlakte te reinigen. Het werkt op bijna alles, van tapijten tot motorruimtes. All Clean+ heeft super – schuim – actie welke krachtig genoeg is om oxidatie te liften en vlekken uit tapijten te verwijderen en toch sensitief genoeg is om kunststoffen en vinyl te reinigen. All Clean+ werkt perfect op banden, kunststoffen, rubber, tapijten, velgen en deursponningen om vetten, vuil en oxidatie te verwijderen. Deze geavanceerde formule kan gebruikt worden voor talloze detailing-toepassingen. All Clean+ is de perfecte manier om de vuilste werkjes op te lossen. All Clean+ is perfect voor alle interieur en exterieur toepassingen.


Natuurlijke formule
De unieke All Clean+ formule gebruikt de kracht van de natuur  om vuil en oxidatie sneller te reinigen dan je denkt. Natuurlijk citrus-extract lift vuil van de lakoppervlakte en kan eenvoudig afgespoelt of afgenomen worden en hersteld de oppervlakte naar showroom-conditie. All Clean+ is hard voor vuilen zacht voor de oppervlakte wat je eindeloze mogelijkheden geeft. De frisse citrusgeur maakt detailing tot een positieve ervaring omdat deze ook geurtjes verwijderd. Koffie, wijn en huisdier-vlekken kunnen eenvoudig uit je interieur worden verwijderd en kunststof oppervlaktes kunnen hersteld worden met natuurlijke reinigingskracht. Super Schuim Actie
All Clean+ gebruikt schuim – technologie voor een goede reiniging aan elke oppervlakte. De super – schuim – actie penetreert in de tapijtvezels om vlekken en stof te reinigen. Schuim functioneert perfect om op kleine oppervlaktes oxidatie en vetten te verwijderen. De schuim – technologie biedt vele mogelijkheden. Ontdek hoe je auto, truck, motor of Camper kunnen zijn met deze veelzijdige allesreiniger.

Reinigt interieur en exterieur oppervlaktes
Ontdek de waarheid van veelzijdigheid.  All Clean+ kan een oppervlakte reinigen aan het exterieur en in het interieur. Reinig tapijten, banden, kunststoffen en motorruimtes met deze super reiniger. Onze High-Tech reinigingsformule hersteld oppervlaktes naar originele conditie snel en eenvoudig. All Clean+ is sterk geconcentreerd. 1 gallon maakt tot 20 gallons wat veel “value for money” geeft. Verwijder vlekken op bijna alles aan en in je auto met All Clean+.

Hoe te gebruiken:
1. Het is altijd aan te bevelen om de oppervlakte voor te spoelen met water. 
2. All Clean + is sterk geconcentreetd. Verdun 1:10 voor exterieur en 1:20 voor interieur toepassingen
3. Spray en laat eventjes inwerken
4. Wanneer nodig met een borstel wrijven
5. Afspoelen / afnemen met water

Specificaties  
Artikel Nummer CLD_101
UPC 816276011318
Inhoud 1 Gallon // 3780ml
Top Zwarte top met sprayer inclusief
Geur Frisse citrus
Citrus-gebaseerd Ja
Veilig in interiör Ja
Veilig op exterieur Ja
Geconcentreerd Ja, kan verdund worden tot 1 deel product op 20 delen water

Aanvullende Informatie

Naam ALL CLEAN+ CITRUS BASED ALL PURPOSE SUPER CLEANER GALLON
Artikelnummer CLD_101+

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.