Welcome to ChemicalGuys.be!

Chemical Guys NL Chemical Guys EN Chemical Guys FR
  • Free Shipping
  • on all orders over €50
0 items: €0.00

Wij van ChemicalGuys.be geloven dat passie en kennis de sleutel is naar een perfecte klantenservice.

Het gaat em niet om het geld, maar vooral omdat we jou als klant tevreden en blij willen maken met de producten die je koopt.  Wij zijn de groothandel/distributeur voor Belgie van al je professionele carwash producten en auto detailing benodigdheden, aan een zeer correcte prijs!

ChemicalGuys.be is dé specialist voor alle verderverkopers, professionelen en enthousiastelingen. Wij bieden een volledige lijn van hoge kwaliteits carwash producten, waxen, glazes, sealants, polijstproducten, compounds, polishes, beschermproducten, mobiele detailing producten en accessoires, microvezel doeken, detailing benodigdheden, trainingen en support voor al je detailing gerelateerde wensen.

In onze online detailing shop bieden we een grote keuze aan autopoetsporducten, carrosseriebenodigdheden, professionele accessoires, polijstpads en machines. Onze passie, liefde en plezier in het detail-verhaal geeft ons de kans om je te helpen om de juiste keuze te maken in de producten.

We hebben ook een deel verkooppunten in Belgie (zowel in vlaanderen als wallonie), daar delen ze graag de Chemical Guys passie met jou en helpen je zo met de juiste tips en trics bij de aankoop van je producten.

 

          

Chemical Guys Belgium
 

Uit onze jarenlange ervaring en passie in de auto-detailing-branche hebben we al veel producten ontwikkeld en getest. We begrijpen dat bijvoorbeeld geen enkel borsteltje, polijstpad, of wax-applicator hetzelfde is, we weten wat werkt en wat niet. Elke klant kan er zeker van zijn dat wanneer er Chemical Guys chemicals en detailing-accessoires worden gekocht dat deze de meest rigoureuze tests hebben doorstaan en exceptioneel presteren in kwaliteit en resultaat. 

Productie-faciliteiten: Chemical Guys Productie-faciliteiten voldoen en wellicht overklassen al uw wensen en eisen. Onze productie-faciliteiten leveren vele afnemers internationaal. Als uw bedrijf op zoek is naar een lijn chemicals en/of accessoires ter aanvulling of om nieuw te ontwikkelen is Chemical Guys een juiste partner.

Wat willen we betekenen? => ontwikkelen en leveren van hoogwaardige producten, beste product training en demonstraties, geweldige support en natuurlijk een hoop plezier!

 

Vragen of opmerkingen? Contacteer ons vandaag nog!

Chemical Guys Belgium
DetaileD.be bv
Mottestraat 22L
3200 Aarschot
Belgium

VAT: BE0597861082
RPR Turnhout


E: info@ChemicalGuys.be

Openingsuren fysieke winkel:
do: 17-20u
vr: 14-19u
za: 10-17u

Omdat iedere dag een drukke dag is, is het mogelijk dat we de telefoon niet kunnen opnemen. Panikeer dan niet, maar stuur ons gewoon een email en we zullen je zo snel als mogelijk terug beantwoorden